Ata Toprağı Bisikletle Yola Çıktı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin bahçesinden Samsun'a ulaştırılmak üzere alınan toprak Türkiye'ye ulaştı.

Tekin,”İpsala ve Esetçe TOKİ’leri İhaleye Çıkacak”

31 Mart seçimlerinden sonra ilk Ankara ziyaretini gerçekleştiren AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, İpsala’ya müjdeli haberlerle döndü.

İlkdoğmuş, Bir Aylık Çalışmaları Özetledi.

AK Parti İpsala İl Genel Meclisi Üyesi Hakan İlkdoğmuş,1 ayda İpsala’nın köylerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Akıncı Beyi Sarıca Ali Dualarla Anıldı.

İpsala’nın Sarıcaali köyünde her yıl düzenlenen şükür duası bu yıl Sarıca Ali isimli Akıncıların pusuya düşürülerek şehit düştüğü Tekke Dere mevkiinde gerçekleştirildi.

Edirne’de kurbanlık canlı hayvan baskül fiyat tarifesi belirlendi.

Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı başkanlığında toplanan Teknik İhtisas Komisyonu, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık canlı hayvan baskül fiyat tarifesini belirlerken, gebe ve damızlık değeri olan büyükbaş ile küçükbaş h

11 Yaşındaki İpsalalı Engin, Edirne’yi Rize’de Temsil Edecek.

İpsala Karaağaç köyünden Enis Engin Edirne Akıl ve Zeka Oyunlarında 1.nci olarak Rize’de gerçekleşecek Akıl ve Zeka Oyunları şampiyonasında Edirne’yi temsil edecek.

Sınır Kapıları Gurbetçiye Hazır

Edirne Valisi Yunus Sezer, Avrupa'da yaşayan gurbetçilerin, yaz tatillerini geçirmek üzere Türkiye'ye gelişleri öncesi kentteki tüm gümrük kapılarında gerekli tedbirlerin alınıp, hazırlıkların tamamlandığını söyledi…

İpsala’ya Kadın Doğum Uzmanı Ataması Yapıldı

İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ile İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yaptıkları açıklamalarda önceki gün yapılan kura çekiminde İpsala Devlet Hastanesine Kadın Doğum Uzmanının atandığı müjdesini verdiler.

Kerman, Marmara Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına Katıldı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ahmet Köprü İstanbul 'da yapılan Marmara Belediyeler Birliği Meclis toplantısına katıldılar.

Esetçe Beldesine Park, Köylere Konteyner..

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere gittikleri Ankara’dan köylere konteyner sözü aldıklarını söyledi.

Edirne’de 1 Milyon 274 Dekar Alanda Ayçiçeği Ekilecek.

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı 5. Toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Gegeoğlu başkanlığında gerçekleşti

Müftülükten Kurbanını Paylaş Kampanyası

İpsala Müftülüğü tarafından yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle “KurbanınıPaylaş Kardeşinle Yakınlaş ”temalı kampanya başlatıldı.

Jandarmadan Köyde Bilgilendirme

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE İKAZ

Pazardere’de Hıdrellez Coşkuyla Kutlandı

Pazardere dallığında vatandaşlar Hıdrellez ateşi yakarak dilek diledi

İpsala’da Çocuk Oyunları Şenliği Başladı.

İpsala Kaymakamlığı himayelerinde, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen İpsala Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde öğrenciler çeşitli kategorilerde dereceye girmek için mücadele ediyor.