• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

AK Parti’den Muhteşem Kongre!

İpsala 7.09.2020 08:54:50 0
AK Parti’den Muhteşem Kongre!

İlkdoğmuş, Delegeden Vizeyi Aldı.

Son Yılların En Muhteşem Kongresine İmza Atan AK Parti İpsala İlçe Teşkilatının Genel Kurulunda Tek Liste İle Gidilen Seçimlerde 400 Delegeden 233 Delege Oy Kullanarak Yeni Yönetime Vize Verdi.

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatının 14 Mart tarihinde yapılması planlanan son dakikada corona virüs tedbirleri nedeniyle ertelenen genel kurulu önceki gün kapalı Pazar yerinde coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi.
 
Saat 13.00’te başlayan kongrenin açılış ve yoklama kısmından sonra divan başkanlığına AK Parti Edirne Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Başkan Yardımcılığına Güncel Hintoğlu ve katip üyeliklere Erdi Ertek, Tülay Ar, Mahmut Tekin seçildi.
  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından gündem maddeleri olan faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunarak oybirliği ile kabul edildi.
Koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştirilen kongrelere girişlerde ateş ölçümü ve maske kontrolü yapıldı.
Kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması dinletildi. Ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in mesajı okundu.
   
İLK KONUŞMAYI İLKDOĞMUŞ YAPTI.
 
AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş; "Doğu Akdeniz'de yaşanan durumun Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak için yapıldığını belirtti. Başkan İlkdoğmuş; "Doğu Akdeniz meselesi ülkemizi farklı bir şekilde köşeye sıkıştırmak için yapılmış ve diğer kazanımlarımızı elimizden almak için kurgulanmış bir durumdur. Koronavirüs salgınına karşı da Türkiye diğer Avrupa ülkelerine göre mücadelesini kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor" şeklinde konuştu.
 
İlkdoğmuş, konuşmasında ”AK Parti fitneye, dedikoduya, kötü niyet sahiplerine şans tanımayacak, fırsat vermeyecektir. Şahsını davasının önüne çıkaranlarla değil, davasını öne çıkaranlarla sonuna kadar yürüyeceğiz. Dava arkadaşının kuyusunu kazanlarla değil, dava arkadaşına omuz verenlerle, elele onurla mücadele edenlerle geleceği kucaklayacağız. Ne yapıyorlar değil, ben ne yaptım sorusunu sorabilen, başkasının çetelesini tutmak yerine kendi vicdanını sorguya çeken ahlaklı dava insanlarıyla Türkiye’ye umut olacağız.
Bizler hayal edilemez projeleri hizmete sokarken, Organize sanayi, Kaplıca suyu İpsala’ya gelecek derken şimdiki belediye lale bahçesi yapmak derdinde, köpek barınağını nereye yapayım derdinde, nasıl Edirne’nin kanayan yarası Alt yapıyı sorununu Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal’ın İller bankasından çıkardığı kredi ile çözülmüş ise şimdide gelin elimizden tutun İpsala yararına yapılacak hizmetler için İl Başkanımız Burada Milletvekilimiz burada İpsala’nın sorunlarının çözümü için başımızı değil, gövdemizi koymaya hazırız” dedi.

İBA, İPSALA’DA YAPILAN PROJELERE DEĞİNDİ.

Koronavirüs tedbirleri göz önünde bulundurularak yapılan kongrede açıklamalarda bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; "Bize emanet edilen güzel memleketimize sahip çıkarak, layıkıyla hizmet ederek çalışma tempomuzu ve azmimizi her gün daha da yükselteceğiz. İnşallah 2023 yılına geldiğimizde, bu kadrolar ile Edirne'mize ve İpsala'mıza AK Parti Belediyecilik hizmetlerini getireceğiz" dedi.
Sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan kongrede konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İpsala'da yapılan projelere değindi. İba; "Devletimizin yapmış olduğu hizmetleri ve devam eden projeleri gezdik, bilgi aldık. İpsala Sınır Kapımız yenileniyor. İnşaat süreci tamamlanması ile birlikte 1600 metrekarelik bir yerleşkede hizmetini kaliteli bir şekilde sürdürecek. İpsala'mız AK Parti döneminde Atık Su Arıtma Tesisi’ne kavuştu. Yaklaşık 7 Milyonluk bir yatırımdan söz ediyoruz. Her şeyi ile biten İpsala Atık Su Arıtma Tesisi, üzülerek ifade ediyorum ki aradan geçen 2,5 yıllık bir zamanın ardından hala faaliyete geçirilemedi. Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olan İpsala ilçemizin 2,5 yıldır adeta kaderine terk edilmesi üzüntü verici" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin pirinç üretiminin yüzde 27'sinin karşılandığı İpsala'da hasadın ilerleyen günlerde başlayacağını dile getiren Başkan Belgin İba, çeltik hasadının bereketli geçmesi dileklerinde bulundu. İba; "Pirincin başkenti İpsala’mıza göreve geldiğimiz bir yıla yakın zaman da birçok ziyaretlerde bulunduk. Ülkemizin pirinç üretiminin yüzde 27’sinin karşılandığı kısacası pirincin başkenti İpsala’mızda çeltik hasadı önümüzdeki günlerde başlayacak. Alın teri ile topraklarımızı işleyen değerli çiftçilerimize şimdiden bol bereketli hasatlar diliyorum. Çeltik hasadı nedeniyle Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’yi bölgemizde davet ettik. İnşallah şartlar elverir ise bakanımızı İpsala’mızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız" şeklinde konuştu.
İba, gerçekleştirilen kongrenin İpsala'yı yeniden AK Parti Belediyeciliği ile taçlandırmaya vesile olacağını belirtti. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; "Bizler inanıyoruz ki, emek harcamak, azimle hedefe yürümek, engeller karşısında yılmamak bizi biz yapan değerlerdir. İnanç varsa, imkan da vardır. Kendimiz için, ailemiz için, Türkiye için inandığımız yolda yürüyoruz. İpsala’lı hem şehirlilerimin inancını gözlerinden görebiliyorum. İnşallah bu kongre kendimizi yenilememize, hedeflerimizi tazelememize ve İpsala’mızı yeniden AK Parti Belediyeciliği ile halkımızı hizmetlerle taçlandırmaya vesile olur. Bu duygularla inandığımız yolda yürüdüğümüz 7. Olağan Kongremizin İpsala’mıza, Edirne’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Kongre sürecinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ilçe yönetimleri ile daha güçlü şekilde yola devam edeceklerini söyledi.

AKSAL, İPSALA’DA BUGÜNE KADAR OLMAYAN BİRLİK VE BERABERLİK VAR.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal yaptığı konuşmada Akdeniz'de yaşanan gerginliğe değindi. Aksal; "İpsala'da bugüne kadar olmayan birlik ve beraberlik var. Koronavirüsten dolayı kongrelerimizi belirli sayıda katılımla gerçekleştiriyoruz. Ama İpsala'da büyük bir bayram havasında kongresini yapıyor.2 hafta teşkilatımızla köylerimizi gezdik. Sorunları dinledik. Vatandaşlarımız bizlere teşkilatımızın her gün köylerde olduğunu söyledi. Mutlu olduk. Bugün de bu tabloyu burada görüyoruz” dedi.
 Edirne bizim serhat şehrimiz İpsala'da bizim en uç noktamız. Tüm dünya bizim karşımızda dursa da biz vazgeçmeyeceğiz. Nasıl ana kara bizim için kıymetliyse Mavi Vatan da o kadar değerli" ifadelerini kullandı.

SEÇİMLERE TEK LİSTE İLE GİDİLDİ.

Hakan İlkdoğmuş başkanlığında gidilen seçimlerde 400 delegeden 233 delege oy kullandı.AK İpsala İlçe Teşkilatının yönetim kuruluna Hüseyin Seren,Hülya Akman,Hüseyin Yücel,Sibel Şenkol,Bülent Yetimler,Coşkun Aksoy,Murat Cüneyt Yüksel,Gözde Ayaz,Göksel Savgı, Erhan Demir,Alptuğ Kürşad Atlı,Hasan Sakarya, Abdullah Yılmaz ve Erhan Kaban seçildiler.
 
İLKDOĞMUŞ TEŞEKKÜR ETTİ.
Sonuçların belli olmasından sonra kongrenin şölen havasında geçmesinden dolayı gençlik kolları ve kadın kollarına ile yönetim kuruluna teşekkür eden AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Seçimlerimizi Allah’ın izni ile tamamladık. Yarından itibaren kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.
 
İpsala  pazar yerinde  düzenlenen kongreye TBMM KEFEK Komisyon Başkanı ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı.   Haber Merkezi


Balcılar, Aday Olmuyor!

Tercan'a, Çirkin Saldırı!

Edirne’ye Bayramda 300 Bin Araç Giriş Yaptı.

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin Mazbatasını Aldı

Şahin Kurtarma Operasyonu

İpsala Bayramlaşıyor...

Cinayet şüphelileri kıskıvrak

Yaralı şahin emin ellerde

Polis Haftası Törenlerle Kutlandı.

BAYRAMDA 3 GÜN EKMEK ÇIKMAYACAK

Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı.

Bayraktar,”Bayramlar Müstesna Günlerdir”

Türk Polisi 179. Yaşında

İpsala’da Yerli Tohum Tanıtıldı.

Ayet ve Hadis Ezberleme Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi.

İpsala’da Akıl ve Zeka Oyunlarında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi.

Kerman,“Ankara’dan Büyük Destek Alacağız”

”Raya Montajlı Tümleşik Asansör Tahrik Sistemi” Patent Aldı.

Ünsal, ”İpsala Sevdamız Hiçbir Zaman Bitmeyecek”

İşte Yeni Muhtarlar.

Kerman, “Herkesin Başkanı Olacağım”

Belediye Meclisi Belli Oldu.

İl Genel Meclisinde 2 CHP 1 AK Parti

Gümrük Kapısı’ndan Çıkış Yapacaklara Uyarıda Bulunuldu.

Aksal,“Sonuçlardan Ders Alacağız”

İba’dan Teşekkür

Kerman,”İpsala’nın 5 Yılı Ziyan Olmasın”

İlkdoğmuş,”Köylerin Sorunlarını Biliyoruz”

İpsala’da 21.304 Seçmen Oy Kullanılacak.

Sevgili,”2024 Yılı Fabrikaların Temel Atma Yılı Olacak”

Yükleniyor

Tercan'a, Çirkin Saldırı!

Edirne’ye Bayramda 300 Bin Araç Giriş Yaptı.

Meralar Gübreleniyor.

Balkan Şehitleri Törenlerle Anıldı.

"‘Edirne’ye Bir Başka Sevdalıyız"

Edirne’nin Nüfusu Arttı

MEM’de 2. Yarı Yıl Buluşması

İpsala Çikolataları Görücüye Çıktı.

İpsala’da Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Mert Soylu, ‘Turkuaz Kart’ını Teslim Aldı

AKÇEŞME KÖYÜ MUHTAR ADAYI CENGİZ ENGİN AZALARINI TANITTI

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Cengiz Engin Akçeşme Köyü Muhtarlığına Aday Oldu

Keşan’da Sayısaldan 3 milyon 289 bin TL kazandı

Yorçu’nun 2.imza günü, 10 Ocak’ta Keşan’da Düzenlenecek.

CHP’de Keşan’ın Belediye Başkan Adayı Özcan Oldu.

Sonay Can’dan 2. kitap:

Keşan’da Dekoratif El Sanatları Ahşap Boyama Süsleme Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Geçmiş Olsun Eyüp Abi..

Doğum Gününü Kutladığı Akşamın Sabahı Ölü Bulundu

Sigara Ve Tütün Ürünlerinde Yeni Dönem Başlıyor!

SSK'lı Anneler İçin Yarı Zamanlı Çalışma Ve Tam Maaş Fırsatı

Edirne Tarımın Başkenti Olduğunu Gösterdi

Partilerde Liste Çalışmaları Başladı.

B Sınıfı Ehliyetlileri Sevindiren Haber…

Şiddetli fırtına uyarısı

İşte AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan Adayları

Türkiye Nüfusu 85 Milyon 372 Bini Geçti

Bu Gece Miraç Kandili

Unutmayacağız!

İpsalaspor Play-Off’ta

YENİ KARPUZLU ŞAHA KALKTI

İl Turnuvasında Dereceye Girdiler.

Mega Genç İle İpsala Yenişemedi.

Galibiyette Rol Oynadı

İpsalaspor Ve Keşan İdmanyurdu Hazırlık Maçı Oynadı

İpsala Spor Salonu Onarılacak, Stada 250 Kişilik Tribün Yapılacak

İpsala Şehir Stadına Tribün Yapılacak, Salonun Zemini Yenilenecek.

İpsala’da Voleybol Turnuvası Düzenlenecek.

İpsala Spor B Grubunda Mücadele Edecek.

Gazeteci Yavaşer Haklı Bulundu.

Başkan Özlem Becan’a Teşekkür Plaketi

Tahsisli Makam Aracı Geri İstenen Becan’ın “Emektar” Paylaşımı…

TYBB Edirne Şubesi'nin 4.Gazetecilik-Vefa Ödülleri Uzunköprü’de Sahipleri İle Buluştu

CHP'li Başkan Yardımcısına Açılan Dava Sonuçlandı

Trakya Gazeteciler Derneği’nden Gazeteci Yavaşer’e Destek

TGD'den Kınama

Sabriye Cemboluk Uzunköprü’den sonra Enez’de de okurlarıyla buluştu

Erçetin, Uzunköprü’de “Yalan”ı Söyledi.

Dualarımız Meslektaşımız İçin

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16