• BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

Uslu veda etti, Gülver göreve talip oldu

Keşan 12.09.2018 10:17:30 0
Uslu veda etti, Gülver göreve talip oldu

AK Parti Beyendik Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen “Beyendik Kutlu Yerel Yürüyüş Programı” 9 Eylül 2018 Pazar günü gerçekleştirildi.

BÜLENT SAYLAM

Saat 15.00 sıralarında Beyendik Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen programda 15 yıl görev yapan Belediye Başkanı Nuran Uslu’ya hizmetlerinden ötürü plaket takdim edilirken, Belediye Başkan Aday Adayı Ferat Gülver tanıtıldı.

Programa; AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İlçe Başkanı HüseyinBoyalık ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Beyendik Belde Başkanı SalimDeğişçi, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan programın açılış konuşmasını Değişçi yaptı.

“GÜVENİNİZE LAYIK OLMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”

Değişçi“2004 yılında bize güvenerek, görev verdiniz. Güveninize layık olmak için gece gündüz çalıştık. 2004 öncesini biliyorsunuz. Maaş ödeyemeyen, araçlarına akaryakıt alamayan, hizmet konusunda sınıfta kalan bir belediye. AK Partili belediye maaşları aksatmadı ve göreve geldiği günden itibaren birçok hizmetin altına imza attı. Belde başkanı olarak Nuran başkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Bayrağı yukarıya taşımak beldemizin kıymetli evlatlarından, yıllardır İstanbul’da Büyük Şehir Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ve Başakşehir Belediyesi’nde görev yapan Ferat Gülver göreve talip oldu. Kendisine güvenimiz tam. Bu bayrağı daha yukarıya taşıyacağından şüphemiz yok. Kendisine hayırlı olsun.” dedi.

“BAYRAĞI DEVRETME ZAMANI GELDİ”

Daha sonra söz alan Nuran Uslu, şunları söyledi: AK Belediyecilik Trakya’da Beyendik’ten başladı. Bu yüzden bu programı düzenledik. Her başlangıcın bir sonu var. 30 Mart 2014 seçimlerinde görev istedik. Bu göreve layık gördünüz. Gece gündüz demeden 3 dönem meclis üyesi arkadaşlarımla çalıştık. Göreve geldiğimizden itibaren beldemizin sorunlarını masaya yatırdık. Modern bir eğitim binası kazandırdık. Anadolu Öğretmen Lisesi’ni beldemize getirdik. Yollarımızın tamamına kilitli taş döşedik. Bunun yanında bir spor tesisi kattık. Oyun parklarının tamamını yeniledik. Kemal Paşa Mahallesi’ne de yeni bir park yapacağız. Bin tane konut kazandırdık. Belediyemizin kapanmaması için böyle bir çalışma yaptık. Bu konutlar sayesinde belediyemiz hizmete devam ediyor. Böyle bir çalışma yapmayanlar kapandı. Araç parkımızın tamamını yeniledik. Bizden öncesini biliyorsunuz. Şu an nerelere geldik. İktidar olmanın ve İstanbul’daki tecrübelerimizin faydasını gördük. Kanalizasyonumuz bitti. İçme suyumuzun kalitesini arttırmak için 2 tane kuyu açtık. Tarımla uğraşan kardeşlerimizin su sorunu yok. Bu hizmetleri yaparken büyük belediyelerden yardım aldık. İlçe Başkanlığımız sürekli destek oldu. Şunun bilincinde olalım; sizlerin hayır duasını almayı gaye edindik. Partili olsun, olmasın kimseyi kırmadık. 15 yıl boyunca beldemize hizmet götürmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Yanımda görev alan belediye meclis üyesi arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum. Onlara hakkımı helal ediyorum ve onların da helalliğini istiyorum. Bayrağı devretme zamanı geldi. Beldemizin kıymetli evlatlarından, uzun yıllardır gazetecilik yapan, İstanbul’da çeşitli belediyelerde danışmanlık görevinde bulunan Ferat Gülver, edindiği tecrübe ve bizlerin de desteği ile bu bayrağı daha yukarılara taşımaya talip oldu. Kendisine hayırlı olsun diliyorum. Ateşten gömlek giymek kolay değil. Bu kardeşimizin tecrübesi var. Edindiği tecrübeleri aktarmak için bu göreve soyundu. Kendisine hayırlı olsun.” 

Uslu’ya konuşmasının ardından 15 yıllık belediye başkanlığı görevi sürecince verdiği hizmetlerden ötürü AK Parti İl Teşkilatı, İlçe Teşkilatı ve Belde Teşkilatı tarafından plaket verildi.

Program Ferat Gülver’in konuşmasıyla sürdü. 

Gülver“Programımızın ve Mart ayında yapılacak 2019 yerel seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını diliyor, AK Parti hareketinin bir neferi olmaktan ve sizler gibi dava arkadaşlarına sahip olmaktan büyük bir şeref ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’yi kurduğu 14 Ağustos 2001 tarihinde yaptığı konuşmada ‘Bugünden sonra, Türkiye’mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ demişti.  Aradan geçen 17 yılda gördük ki, tarih liderimizi haklı çıkardı ve Türkiye’de çok şey değişti. Türkiye insan odaklı belediyecilik anlayışıyla, dev projelerle AK Parti zamanında tanıştı. Tüm bu hizmetler ve projeler elbette kolay olmadı, hepsinin ardında azimle, inançla çalışan kadrolar, AK Parti kadroları vardı.  30 yıllık gazetecilik ve belediyecilik yıllarımda bu kadrolarla beraber birlikte yol yürüme fırsatı yakaladım. Türkiye’nin kalbi İstanbul’da İki Büyükşehir Belediye Başkanının yanı sıra biri 750 bin nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçesi Bağcılar’da ve İstanbul’un yeni merkezi olmaya aday Başakşehir’de değerli belediye başkanlarımın en yakınında belediyeciliği tecrübe edinmiş bir kardeşinizim. Bu bakımdan kendimi şanslı görüyor ve Yüce Allah’a hamt ediyorum.  Bu yıllar içerisinde her zaman siyasetin içerisinde oldum ve AK Parti Keşan Belediye Başkan Adaylığı için 3 kez adaylığımı ortaya koydum.” şeklinde konuştu.

“BEYENDİK’İN GELECEĞİNE TALİP OLDUK”

Ferat Gülver, sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti siyaset geleneğinde ‘Göreve talip olunmaz, görev verilir’ anlayışı hakimdir. Biz de bu anlayıştan hareketle; İlçe ve Belde Başkanlarımızın ‘Beyendik’te daha faydalı olacağım’ önerileri doğrultusunda Beyendik’in geleceğine talip olduk. Şimdi yıllar boyunca edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi, doğduğum topraklar için, hemşerilerim için kullanma zamanının geldiğini düşünüyorum.  Bu noktada bana her fırsatta destek olan, bana olan inançlarını ve güvenlerini her zaman ifade eden ve beni yüreklendiren AK Partimizin çok değerli Beyendik Belde Başkanı Salim Değişçi ve Beyendik Belediye Başkanımız Nuran Uslu ve İlçe Başkanımız Hüseyin Boyalık’a çok teşekkür ediyorum. Belediyecilikte çok meşhur bir slogan vardır; ‘Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için belediyecilik.’ Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile Belediye Başkanlığına layık görülürsek, anlayışımız ve hedefimiz bu yönde olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime son verirken; bugün bizleri burada yalnız bırakmayan AK Parti Edirne Milletvekili Sayın Fatma Aksal’a, AK AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık’a, Beyendik Belediye Başkanımız Nuran Uslu’ya, AK Parti Beyendik Belde Başkanımız Salim Değişçi’ye, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza şükranlarımı sunuyorum.  Bu anlamlı günde heyecanımıza ortak olan siz değerli misafirlerimize ve iyi günde, kötü günde her zaman yanımda olan belde halkımıza en derin saygı ve sevgilerimle teşekkür ediyorum.”

Ferat Gülver, konuşmasının ardından kendisine takdim edilen çiçeği her zaman yanında olan eşi Fatma Gülver’e verdi.

“BEYENDİK’İN YANINA KEŞAN’I DA KATACAĞIZ”

Daha sonra söz alan Hüseyin Boyalık, şöyle dedi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı onur savaşıyla AK Parti bugünlere geldi. Hizmetler mutluluğu getiriyor. AK Parti belediyesinin olduğu yerde; huzur, mutluluk ve güven var. Keşan’ı görüyorum. İlçe Başkanı olarak Keşan’ı hiç beğenmiyorum ama İpsala’ya gittiğimde AK Parti belediyesinin hizmetlerini gördüğümde insanların sevincini her zaman hissediyorum. Beyendik bunu 15 yıl boyunca hep hissetti. Yeni bir enerjiye ihtiyaç var. Nuran başkanımıza veda etmiyoruz, onun tecrübelerinden faydalanacağız. Geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı yapmış Cemil Gülver ağabeyimizin oğlu Ferat Gülver bugün Beyendik’te aday adayı olması bizleri; onurlandırdı, umutlandırdı daha da hizmetlerin artacağı beklentisini arttırdı. Nuran Uslu başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum. Seçimlerden sonra Ferat ağabey ile onurlanacağız ve AK Parti’yi daha da büyüteceğiz. Beyendik’in yanına Keşan’ı da katacağız, Keşan’ı da AK Partili belediye yapacağız. Bunun için çalışacağız.” 

“FERAT BAŞKANIM ÇIKTIĞI BU YOLDA ÇOK CİDDİ MÜCADELELER VERDİ”

Programda son olarak Fatma Aksal söz aldı. 

Aksal“Ferat başkanıma hayırlı olsun. Bugün Edirne genelinde ilk aday adaylığı açıklamasını yaptı. Nuran başkanımız hiçbir yere gitmiyor. Yapacak çok işimiz var. Önümüzde önemli bir seçim var.  Bugün Türkiye mazlumların umudu haline gelmiştir. Hepimizin üzerindeki sorumluluk günden güne artıyor. Cumhurbaşkanımız ülke için gece gündüz demeden çalışıyor. Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Biz hizmet yerelde başlar diyoruz. Bugün Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmuşsa, İstanbul’da belediyecilikle başlayarak geldi. Bu yüzden yerele çok önem veriyor. Ferat başkanım çıktığı bu yolda çok ciddi mücadeleler verdi. İnşallah başka adaylarımız da çıkar. Kimsenin önünü kesmeyeceğiz. Nuran başkan çok erdemli davranarak, yeni insanlara yol açıyor. Siyasette bir sürü arkadaşımız mücadele veriyor. Makamda olmasak da görevler bitmez. Bugün buradan başlıyoruz. Tüm Edirne’mize hayırlı olsun. İnşallah durmak yok yola devam.” şeklinde konuştu.

 


Balcılar, Aday Olmuyor!

Tercan'a, Çirkin Saldırı!

Edirne’ye Bayramda 300 Bin Araç Giriş Yaptı.

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin Mazbatasını Aldı

Şahin Kurtarma Operasyonu

İpsala Bayramlaşıyor...

Cinayet şüphelileri kıskıvrak

Yaralı şahin emin ellerde

Polis Haftası Törenlerle Kutlandı.

BAYRAMDA 3 GÜN EKMEK ÇIKMAYACAK

Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı.

Bayraktar,”Bayramlar Müstesna Günlerdir”

Türk Polisi 179. Yaşında

İpsala’da Yerli Tohum Tanıtıldı.

Ayet ve Hadis Ezberleme Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi.

İpsala’da Akıl ve Zeka Oyunlarında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi.

Kerman,“Ankara’dan Büyük Destek Alacağız”

”Raya Montajlı Tümleşik Asansör Tahrik Sistemi” Patent Aldı.

Ünsal, ”İpsala Sevdamız Hiçbir Zaman Bitmeyecek”

İşte Yeni Muhtarlar.

Kerman, “Herkesin Başkanı Olacağım”

Belediye Meclisi Belli Oldu.

İl Genel Meclisinde 2 CHP 1 AK Parti

Gümrük Kapısı’ndan Çıkış Yapacaklara Uyarıda Bulunuldu.

Aksal,“Sonuçlardan Ders Alacağız”

İba’dan Teşekkür

Kerman,”İpsala’nın 5 Yılı Ziyan Olmasın”

İlkdoğmuş,”Köylerin Sorunlarını Biliyoruz”

İpsala’da 21.304 Seçmen Oy Kullanılacak.

Sevgili,”2024 Yılı Fabrikaların Temel Atma Yılı Olacak”

Yükleniyor

Tercan'a, Çirkin Saldırı!

Edirne’ye Bayramda 300 Bin Araç Giriş Yaptı.

Meralar Gübreleniyor.

Balkan Şehitleri Törenlerle Anıldı.

"‘Edirne’ye Bir Başka Sevdalıyız"

Edirne’nin Nüfusu Arttı

MEM’de 2. Yarı Yıl Buluşması

İpsala Çikolataları Görücüye Çıktı.

İpsala’da Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Mert Soylu, ‘Turkuaz Kart’ını Teslim Aldı

AKÇEŞME KÖYÜ MUHTAR ADAYI CENGİZ ENGİN AZALARINI TANITTI

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Cengiz Engin Akçeşme Köyü Muhtarlığına Aday Oldu

Keşan’da Sayısaldan 3 milyon 289 bin TL kazandı

Yorçu’nun 2.imza günü, 10 Ocak’ta Keşan’da Düzenlenecek.

CHP’de Keşan’ın Belediye Başkan Adayı Özcan Oldu.

Sonay Can’dan 2. kitap:

Keşan’da Dekoratif El Sanatları Ahşap Boyama Süsleme Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Geçmiş Olsun Eyüp Abi..

Doğum Gününü Kutladığı Akşamın Sabahı Ölü Bulundu

Sigara Ve Tütün Ürünlerinde Yeni Dönem Başlıyor!

SSK'lı Anneler İçin Yarı Zamanlı Çalışma Ve Tam Maaş Fırsatı

Edirne Tarımın Başkenti Olduğunu Gösterdi

Partilerde Liste Çalışmaları Başladı.

B Sınıfı Ehliyetlileri Sevindiren Haber…

Şiddetli fırtına uyarısı

İşte AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan Adayları

Türkiye Nüfusu 85 Milyon 372 Bini Geçti

Bu Gece Miraç Kandili

Unutmayacağız!

İpsalaspor Play-Off’ta

YENİ KARPUZLU ŞAHA KALKTI

İl Turnuvasında Dereceye Girdiler.

Mega Genç İle İpsala Yenişemedi.

Galibiyette Rol Oynadı

İpsalaspor Ve Keşan İdmanyurdu Hazırlık Maçı Oynadı

İpsala Spor Salonu Onarılacak, Stada 250 Kişilik Tribün Yapılacak

İpsala Şehir Stadına Tribün Yapılacak, Salonun Zemini Yenilenecek.

İpsala’da Voleybol Turnuvası Düzenlenecek.

İpsala Spor B Grubunda Mücadele Edecek.

Gazeteci Yavaşer Haklı Bulundu.

Başkan Özlem Becan’a Teşekkür Plaketi

Tahsisli Makam Aracı Geri İstenen Becan’ın “Emektar” Paylaşımı…

TYBB Edirne Şubesi'nin 4.Gazetecilik-Vefa Ödülleri Uzunköprü’de Sahipleri İle Buluştu

CHP'li Başkan Yardımcısına Açılan Dava Sonuçlandı

Trakya Gazeteciler Derneği’nden Gazeteci Yavaşer’e Destek

TGD'den Kınama

Sabriye Cemboluk Uzunköprü’den sonra Enez’de de okurlarıyla buluştu

Erçetin, Uzunköprü’de “Yalan”ı Söyledi.

Dualarımız Meslektaşımız İçin

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16